Известие

Collapse
No announcement yet.

Прагове 156...някой слагал ли е?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Прагове 156...някой слагал ли е?

Ам...намерил съм си прагове на голяма далавера от едно седанче (бяха еднакви с на комбито, нали).
    Та въпросчето ми е, как точно ще ги фиксирам върху сегашните прагове?Доколкото знам фабрично правените с прагове имат щипки, на които се държат тея прагове...моята няма прагове фабрично....тоест как ще стане цялата далавера?
    156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
    Ам...намерил съм си прагове на голяма далавера от едно седанче (бяха еднакви с на комбито, нали).
    Та въпросчето ми е, как точно ще ги фиксирам върху сегашните прагове?Доколкото знам фабрично правените с прагове имат щипки, на които се държат тея прагове...моята няма прагове фабрично....тоест как ще стане цялата далавера?
    еднакви са...аз моите също ги взех от седан.
    само съм ги залепил с монополимер и нищо друго. вече втора година нямат мърдане
    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
    Lancia Ypsilon '02

Comment

Мойте прагове също не са фабрични и съм ги закрепил отдолу с щипки(има си фабрично място за тях) и винтове в тях,а отгоре съм ги прилепил с високоякостен силикон и нямам проблеми-стоят си перфектно.

Comment

Колеги дайте инфо за това силиконче и за др мазала които могат да се използват, за да не се отлепя от вибрации, имам отлепено на едно място
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

и мойте са от седан и пасват идеално,оригиналните прагове имат легла(каналчета) за щипки и отстрани.купих си щипки които влизат плътно,пробих отвори в старите прагове с подходящо свредло(за да няма мърдане),намазах хубаво със силикон около отворите и по цялата дължина(по ръба на праговете),и стана идеално.отдолу се свалят тапите,естествено се счупиха всичките.взех си подходящи щипки и за там.силикона ми е в гаража и в момента нямам снимка,иначе е мн.здрав,лошото е че не помня как се казваше.
          156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
          147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
          159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Еиния ми праг се беше отлепил (допълнително са слагани) и го залепих с черен силикон, с който лепят дограмите. За сега доволно
            Last edited by benji_gb; d.m.y г., 17:46.
            Alfa 156 1,6 TS ex
            Alfa 166 2,4 JTD 136 hp ex
            Alfa 159 2,4 JTDm 200hp

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
              Колеги дайте инфо за това силиконче и за др мазала които могат да се използват, за да не се отлепя от вибрации, имам отлепено на едно място
              Полиуретанов силикон ! Може и да се боядисва върху него !

Comment

ем...да ми е честито, имам си прагове от английско Велосе....дано не са с обратен волан

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                  ем...да ми е честито, имам си прагове от английско Велосе....дано не са с обратен волан
                  Кви пари излязоха...........
                  Ако не е тайна........
                  sigpic
                  Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                  156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                  147 JTDm 140-Малката манекенка
                  GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
                    Кви пари излязоха...........
                    Ако не е тайна........
                    120 лйеа с доставката

OEM & Ventura Garage

Comment

ако са оригинални за тия пари,евала.по принцип по толкова вървят отливките.може да качнеш и некоя снимка,да видим как си се издокарал

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
                        ако са оригинални за тия пари,евала.по принцип по толкова вървят отливките.може да качнеш и некоя снимка,да видим как си се издокарал
                        Eм....оригинални са, да.А току-що ми отговори още един, дава ги за 24 паунда комплекта, много ме е яд...цвят като твоя черен.Ако искаш ми пиши може и тебе да те оборудваме

OEM & Ventura Garage

Comment

благодаря все паказ съм с прагчетадаже горе съм описал как съм ги монтирал

Comment

Първоначално публикувано от dobromirski Покажи съобщение
                            Полиуретанов силикон ! Може и да се боядисва върху него !
                            Мда, на едната съм с такъв, достатъчно здрав за да държи, и достатъчно за да се разлепи ако се натисне прага повече от допустимото, щото иначе прага ще се счупи....а е по лесно за го залепиш наново към купето, отколкото да ти е счупен....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Аз моите съм ги захванал отдолу с 5 самонарезни видички и отгоре със черен силикон.Тази зима ще съм за пръв път с прагове мисля да сложа калобрани за да не сабере лед и заедно с леда да не падне и прага.Искам да питам колегите дали има нужда от калобрани защото тука в лудогорието зимите са доста бурни.
                              Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
                              ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL

YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003

Comment

Working...
                              X